• LOGIN
  • Geen producten in je winkelmand.

Microsoft Planner training

682 INGESCHREVEN STUDENTEN

Met Microsoft Planner maak je snel en eenvoudig een gedeelde takenlijst voor jou en je team. Leer in de training hoe je taken aan elkaar toebedeeld en de voortang in de gaten houdt. Naast de krijg je bij ons ook goede support. Wij helpen je graag met het verbeteren van je skills, zodat jouw planning vanaf nu optimaal is. Zo weet je zeker dat alle taken die je moet doen, inzichtelijk zijn gemaakt.

Leer een Microsoft Planner maken en krijg naast je training ook support

Met Microsoft Planner maak je snel en eenvoudig een gedeelde takenlijst voor jou en je team. Leer in de training hoe je taken aan elkaar toebedeeld en de voortang in de gaten houdt. Naast de training krijg je bij ons ook goede support. De Microsoft Planner is al een tijdje onderdeel van Office 365. Toch zien we dat veel mensen geen gebruik maken van deze toepassing en dat is jammer! De Microsoft Planner is namelijk een waardevolle toepassing waarmee projectmanagement gemakkelijk uitgevoerd kan worden, alleen of met meerdere collega’s. Met Microsoft Planner kun je taken toevoegen, de voortgang bijhouden, een planning maken, mensen uitnodigen (ook extern) en nog veel meer. Zo zijn projecten en taken overzichtelijk en altijd bij te houden. Naast de training en de support voor de Microsoft Planner kan dit ook voor onder andere:

Neem contact op voor de mogelijkheden

Wij bieden niet alleen support aan, maar ook een scala aan interessante trainingen. Mocht je na de training nog vragen hebben of een Microsoft Planner training op locatie willen, stuur ons dan een bericht. Dit kan je doen via het contactformulier of via de live-chat die je vindt op onze site. We zijn telefonisch bereikbaar via 085 06 09 200. Succes met het maken van een goede planning!

Lees meer
Lees minder

Curriculum Training
START VIA DE KNOP RECHTSBOVEN

Introductie
Introductie Microsoft Planner 00:02:00
Beginnen met Planner
Verdere beschikbare toepassingen 00:04:00
Plan maken en instellen 00:03:00
Verdere handige instellingen 00:02:00
Werken met Planner
Taken en Buckets aanmaken 00:02:00
Taken verder specificeren 00:03:00
Waardevol overzicht in projecten 00:04:00
Afsluiting 00:00:04
Einde Training 00:00:00
KLIK HIER OM TE STARTEN
  • Professional
  • ONBEPERKT TOEGANG

Meer Trainingen

BeterinOffice

Met de lessen uit ons Online Trainingscentrum en met onze Microsoft Support kunt u makkelijker en nòg slimmer werken met uw Office, Office 365 en Windows toepassingen. Het is natuurlijk zonde om maar een klein gedeelte van de Microsoft toepassingen te gebruiken of om honderden euro’s uit te geven aan dure trainingen.

Wij willen voor iedereen het werken makkelijker maken

Laatst bijgewerkt

Office 365 licenties

top
© Copyright 2021 - BeterinOffice