• LOGIN
  • Geen producten in je winkelmand.

Microsoft Planner training

686 INGESCHREVEN STUDENTEN

Met Microsoft Planner maak je snel en eenvoudig een gedeelde takenlijst voor jou en je team. Leer in de training hoe je taken aan elkaar toebedeeld en de voortang in de gaten houdt. Naast de krijg je bij ons ook goede support. Wij helpen je graag met het verbeteren van je skills, zodat jouw planning vanaf nu optimaal is. Zo weet je zeker dat alle taken die je moet doen, inzichtelijk zijn gemaakt.

Leer Microsoft Planner te beheersen

Met Microsoft Planner maak je snel en eenvoudig een gedeelde takenlijst voor jou en je team. Leer in de training hoe je taken aan elkaar toebedeeld en de voortang in de gaten houdt. Naast de training krijg je bij ons ook goede support. De Microsoft Planner is al een tijdje onderdeel van Office 365. Toch zien we dat veel mensen geen gebruik maken van deze toepassing en dat is jammer! De Microsoft Planner is namelijk een waardevolle toepassing waarmee projectmanagement gemakkelijk uitgevoerd kan worden, alleen of met meerdere collega’s. Met Microsoft Planner kun je taken toevoegen, de voortgang bijhouden, een planning maken, mensen uitnodigen (ook extern) en nog veel meer. Zo zijn projecten en taken overzichtelijk en altijd bij te houden. Naast de training voor de Microsoft Planner kan dit ook voor onder andere:

Neem contact op voor de mogelijkheden

Wij bieden niet alleen support aan, maar ook een scala aan interessante trainingen. Mocht je na de training nog vragen hebben of een Microsoft Planner training op locatie willen, stuur ons dan een bericht. Dit kan je doen via het contactformulier. We zijn telefonisch bereikbaar via 085 06 09 200. Succes met Microsoft Planner!

Lees meer
Lees minder

Curriculum Training
START VIA DE KNOP RECHTSBOVEN

Introductie
Hoe kom je bij planner + startscherm 00:01:00
Beginnen met Planner
Nieuw plan maken 00:01:00
Hoe voeg je taken en buckets toe 00:02:00
Gedetailleerde opties in een taak 00:04:00
Verschillende overzichten 00:04:00
Werken met Planner
Handige instellingen voor planner 00:01:00
Externe toevoegen aan een plan 00:01:00
Planner integreren met teams 00:01:00
Einde Training 00:00:00
KLIK HIER OM TE STARTEN
  • Professional
  • ONBEPERKT TOEGANG

Meer Trainin1gen

© Copyright 2022 - BeterinOffice