• LOGIN
  • Geen producten in je winkelmand.

De online lessen van BeterinOffice zijn samengesteld op basis van praktijkervaring van verschillende Office Specialisten en Trainers die ook actief zijn zowel grote als kleine organisaties. Zo hebben zij de meest passende en waardevolle toepassingen, tips en tricks op rij gezet zodat we ons doel voor iedereen kunnen behalen; Wij willen voor iedereen het werken makkelijker maken.

Het aanbod aan Online Trainingen wordt maandelijks uitgebreid met nieuwe toepassingen of nieuwe updates op huidige toepassingen. Dit kunnen Microsoft producten maar ook andere toepassingen zijn wanneer het een waardevolle toevoeging is.

We staan altijd open voor extra toevoegingen, we houden daarom populaire diensten in de gaten die later ook kunnen worden toegevoegd aan ons platform. Heeft u zelf een suggestie of vragen? Dan horen we dat graag via het Contactformulier.

Wij willen ervoor zorgen dat iedereen op een betaalbare manier makkelijker kan werken met de meest gebruikte toepassingen. Zo is het werken leuker, makkelijker en sneller. Daarom bieden wij Online Microsoft Support & Trainingen aan vanaf €750 per deelnemer. Daarmee is het ons doel om met onze verdiepende lessen, support- en overige kosten om ervoor te zorgen dat iedereen zijn/haar werk op de meest effectieve manier doet.

Met ons gebruikersvriendelijk platform met de gerichte lessen hopen we voor zoveel mogelijk mensen het werken makkelijk te maken.

Met ‘BeterinOffice Professional’ kunt u meteen deelnemen aan alle Trainingen. Met ‘BeterinOffice Professional’ recht heeft op onbeperkte toegang tot iedere training binnen het platform. Via onderstaande knop kunt u dit lidmaatschap starten. U kunt zelf het aantal gebruikers bepalen en gemakkelijk de afhandeling via iDeal laat verlopen.

Heeft u vragen of ondersteuning hierbij nodig dan helpen we graag, we zijn via de chat rechtsonder direct te bereiken of via het Contactformulier.

BeterinOffice biedt een breed programma van Online Trainingen voor non-profit organisaties. Dit doen we voor slechts €49,99,-  per deelnemer.

Klik hier voor meer informatie over ons Non-profit aanbod

Wilt u met meerdere personen uit uw organisatie deelnemen aan BeterinOffice.nl dan kan dat natuurlijk! Voor zakelijke klanten bieden we veel voordelen zoals schaalvoordeel en een online introductie om alles zo goed mogelijk te laten verlopen. Twijfel daarom niet om Contact op te nemen, wij vertellen hier graag verder over.

Meer nodig dan online training? Wij brengen u graag in contact met één van de gespecialiseerde trainers die hebben geholpen aan de ontwikkeling van ons platform.

Verdere vragen? Neem contact op, we helpen graag.

© Copyright 2022 - BeterinOffice