• LOGIN
  • Geen producten in je winkelmand.

De online lessen van BeterinOffice zijn samengesteld op basis van praktijkervaring van verschillende Office Specialisten en Trainers die ook actief zijn zowel grote als kleine organisaties. Zo hebben zij de meest passende en waardevolle toepassingen, tips en tricks op rij gezet zodat we ons doel voor iedereen kunnen behalen; Wij willen voor iedereen het werken makkelijker maken.

Het aanbod aan Online Trainingen wordt maandelijks uitgebreid met nieuwe toepassingen of nieuwe updates op huidige toepassingen. Dit kunnen Microsoft producten maar ook andere toepassingen zijn wanneer het een waardevolle toevoeging is.

We staan altijd open voor extra toevoegingen, we houden daarom populaire diensten in de gaten die later ook kunnen worden toegevoegd aan ons platform. Heeft u zelf een suggestie of vragen? Dan horen we dat graag via onze chat (rechtsonder) of via het Contactformulier.

 

 

Ons vast team van Office specialisten biedt nu ook Microsoft Support. Dit bieden we voor iedereen die deelneemt aan BeterinOffice zonder extra kosten. We willen hiermee kosten besparen op IT-ondersteuning die soms wel tot €125,- per uur kan kosten.

De support leveren we via de Supportpagina van BeterinOffice. Hier kunnen direct vragen gesteld worden en eerdere antwoorden opgezocht worden. Ons team is continue online om zo snel mogelijk gebruikersondersteuning te bieden. Dit doen we in begrijpelijke taal, zodat u meteen weer aan de slag kan.

Wij willen ervoor zorgen dat iedereen op een betaalbare manier makkelijker kan werken met de meest gebruikte toepassingen. Zo is het werken leuker, makkelijker en sneller. Daarom bieden wij Online Microsoft Support & Trainingen aan voor slechts €7,50 per maand, per deelnemer. Daarmee is het ons doel om met onze verdiepende lessen, support- en overige kosten van alle deelnemers te verlagen.

Met onze lage kosten en met ons gebruikersvriendelijk platform met de gerichte lessen hopen we voor zoveel mogelijk mensen het werken makkelijk te maken.

Met ‘BeterinOffice Professional’ kunt u meteen deelnemen aan alle Trainingen. Met ‘BeterinOffice Professional’ recht heeft op onbeperkte toegang tot iedere training binnen het platform. Dit tegen het scherpe tarief van slechts €7,50 per maand. Via onderstaande knop kunt u dit lidmaatschap starten. U kunt zelf het aantal gebruikers bepalen en gemakkelijk de afhandeling via iDeal laat verlopen.

Heeft u vragen of ondersteuning hierbij nodig dan helpen we graag, we zijn via de chat rechtsonder direct te bereiken of via het Contactformulier.

 

BeterinOffice biedt in samenwerking met TechSoup een breed programma van Online Trainingen voor non-profit organisaties. Dit doen we voor slechts €5,- per maand, per deelnemer.

Klik hier voor meer informatie over ons Non-profit aanbod

Wilt u met meerdere personen uit uw organisatie deelnemen aan BeterinOffice.nl dan kan dat natuurlijk! Voor zakelijke klanten bieden we veel voordelen zoals schaalvoordeel en een online introductie om alles zo goed mogelijk te laten verlopen. Twijfel daarom niet om Contact op te nemen, wij vertellen hier graag verder over.

Meer nodig dan online training? Wij brengen u graag in contact met één van de gespecialiseerde trainers die hebben geholpen aan de ontwikkeling van ons platform.

Verdere vragen? bekijk onze FAQ pagina of neem contact op, we helpen graag.

© Copyright 2019 - BeterinOffice