• LOGIN
  • Geen producten in je winkelmand.

Microsoft Loop

672 INGESCHREVEN STUDENTEN

Welkom bij de Training Microsoft Loop.

Microsoft Loop is een nieuwe app die een krachtig en flexibel canvas combineert met draagbare onderdelen die gesynchroniseerd blijven en vrij kunnen worden verplaatst in verschillende Microsoft 365-apps. Dat betekent dat als je de een canvas maakt, en je plaatst hem in een Word-document, een Outlook-mail of bijvoorbeeld een OneNote notitie. Hij blijft overal hetzelfde. betekent dus ook dat het niet uitmaakt waar je hem aanpast, hij synchroniseert met alle andere apps, zodat je heel gemakkelijk kan samenwerken ongeacht waar je in de Office omgeving zit.

Loop is nog in een beginfase en met de tijd, komen er steeds meer updates. Als er updates komen, gaan we gelijk aan de slag om de veranderingen duidelijk uit te leggen en te laten zien wat er allemaal mogelijk is binnen Loops.

In deze korte maar krachtige training laten we zien hoe Loops (tot zo ver) te gebruiken is. Verdere video’s worden later nog toegevoegd. Mocht je na de training toch nog vragen hebben of Microsoft Loop training op locatie willen, stuur ons dan een bericht. 

Veel succes!

Curriculum Training
START VIA DE KNOP RECHTSBOVEN

Introductie
Introductie Microsoft Loops 00:02:00
Werken met Loops
Loop component maken 00:03:00
Einde Training 00:00:00
KLIK HIER OM TE STARTEN
  • Professional
  • ONBEPERKT TOEGANG

Meer Trainin1gen

© Copyright 2022 - BeterinOffice