• LOGIN
  • Geen producten in je winkelmand.

BeterinOffice biedt Microsoft Support en een breed programma van Online Trainingen voor non-profit organisaties voor €5 per maand. De online lessen zijn samengesteld op basis van praktijkervaring van verschillende Office Specialisten en Trainers die ook actief zijn voor non-profit organisaties. Zo hebben zij de meest passende en waardevolle toepassingen, tips en tricks op rij gezet zodat we ons doel voor iedereen kunnen behalen; Wij willen voor iedereen het werken makkelijker maken.

Het aanbod aan Online Trainingen wordt maandelijks uitgebreid met nieuwe toepassingen of nieuwe updates op huidige toepassingen. Dit kunnen Microsoft producten zijn maar ook andere onderdelen uit het TechSoup programma zoals: Google diensten, Adobe producten, hulp bij nieuwe validaties etc.

We staan altijd open voor extra toevoegingen, we houden daarom populaire diensten in de gaten en kunnen die ook toevoegen aan het aanbod. Heeft u zelf een suggestie of vragen? Dan horen we dat graag via onze chat (rechtsonder) of via het Contactformulier.

 

Ons vast team van Office specialisten biedt nu ook Microsoft Support. Dit bieden we voor iedereen die deelneemt aan BeterinOffice zonder extra kosten. We willen hiermee kosten besparen op IT-ondersteuning die soms wel tot €125,- per uur kan kosten.

De support leveren we via de Supportpagina van BeterinOffice. Hier kunnen direct vragen gesteld worden en eerdere antwoorden opgezocht worden. Ons team is continue online om zo snel mogelijk gebruikersondersteuning te bieden. Dit doen we in begrijpelijke taal, zodat u meteen weer aan de slag kan.

Wij willen ervoor zorgen dat iedereen op een betaalbare manier makkelijker kan werken met de meest gebruikte toepassingen. Zo is het werken leuker, makkelijker en sneller. Daarom bieden wij Microsoft Support & Online Trainingen aan voor maar €5,- per maand, per deelnemer. Daarmee is het ons doel om met onze verdiepende lessen, support- en overige kosten van alle deelnemers te verlagen.

Met onze lage kosten en met ons gebruikersvriendelijk platform met de gerichte lessen hopen we voor zoveel mogelijk mensen het werken makkelijk te maken.

Bent u een stichting of vereniging? Dan komt u automatisch in aanmerking voor het non-profit programma van BeterinOffice. Dit betekent dat iedereen met het Lidmaatschap “BeterinOffice Professional voor Non-profit” recht heeft op onbeperkte toegang tot iedere training binnen het platform. Dit tegen het gereduceerde tarief van maar €5,- per maand.

U kunt het non-profit tarief aanvragen via onderstaande knop waar u zelf het aantal gebruikers kunt bepalen en gemakkelijk de afhandeling via iDeal laat verlopen. Heeft u vragen of ondersteuning hierbij nodig dan helpen we graag, we zijn via de chat rechtsonder direct te bereiken of via het Contactformulier.

Hieronder is het overzicht met veel gestelde vragen te vinden. Mocht uw vraag er niet tussen staan dan helpen we natuurlijk graag. U kunt contact opnemen via ons Contactformulier of via de chat rechtsonder, we helpen graag.

Iedereen heeft gratis toegang tot de gratis introductietraining, je hoeft enkel een account aan te maken (binnen 1 minuut) en je kan aan de slag.
Een account aanmaken kan op twee verschillende manieren: met een persoonlijk mailadres of via onze Facebook koppeling.

Wanneer je een account hebt op BeterinOffice.nl kan je naar “Introductietraining BeterinOffice” gaan om te starten en te ervaren wat onze trainingen te bieden hebben!

Load More


BeterinOffice heeft 3 lidmaatschappen: Het gratis intro account, BeterinOffice Professional en BeterinOffice Professional voor Non-profit.

Iedereen kan zich inschrijven voor een gratis account, met dit account kan je deelnemen aan de Introductietraining BeterinOffice. In deze training wordt behandeld hoe ons trainingscentrum werkt en worden een aantal lessen gegeven zodat er een goed beeld ontstaat van ons Trainingcentrum. Na deze  introductie kan je met het volste vertrouwen ervoor kiezen om volwaardig deel te nemen aan BeterinOffice.

Met ‘BeterinOffice Professional’ en ‘BeterinOffice Professional voor Non-profit’ heb je een volwaardig account op ons platform . Hiermee heb je onbeperkt toegang tot iedere training die we hebben, geen restricties. Wanneer er nieuwe toepassingen verschijnen of updates worden doorgevoerd dan heb je automatisch toegang tot deze nieuwe lessen zodat je altijd op de hoogte bent van de laatste relevante tools en ontwikkelingen. Het verschil  zit enkel in prijs, deelnemers uit non-profit komen in aanmerking voor de korting.

Load More


Inhoudelijk helemaal niets! ‘BeterinOffice Professional voor Non-profit’ heeft net als ‘BeterinOffice Professional’ onbeperkt toegang tot alle trainingen en alle updates zonder restricties. Het enige verschil zit in prijs, deelnemers uit non-profit komen in aanmerking voor korting.

Load More


Iedere Non-profit organisatie komt in aanmerking voor ‘BeterinOffice Professional voor Non-profit’ voor maar €5,- per maand per deelnemer. Het is wel even nodig om een gebruikersaccount bij TechSoup/SOCIALware aan te maken, dit is kosteloos en kan heel makkelijk via deze link voor Nederland en via deze link voor België

Load More

Voor non-profit organisaties hebben we een kosteloos trainingsprogramma gemaakt. Hierin bieden we bieden met het soms ingewikkelde validatieproces van verschillende diensten.

Via de Trainingspagina Aanmelden TechSoup IT-donaties voor Non-profit kunt u de gratis ondersteuning gebruiken.

Daarnaast hebben we extra informatie over de Office 365 licenties, de keuze op licentiesoort kan een ingewikkelde en belangrijke beslissing zijn. Via onze Office 365 voor non-profit licentie pagina leggen we meer uit over de beschikbare licenties

Training, begeleiding, advies en inrichting op locatie is via BeterinOffice ook beschikbaar tegen korting voor non-profit organisaties. Laat uw gegevens achter via het Contactformulier en we nemen graag contact op om alle beschikbare sessies en kortingen toe te lichten.

© Copyright 2019 - BeterinOffice