• LOGIN
  • Geen producten in je winkelmand.

BeterinOffice biedt Microsoft training via een breed programma van Online Trainingen voor non-profit organisaties van €750 voor €49,99. De online lessen zijn samengesteld op basis van praktijkervaring van verschillende Office Specialisten en Trainers die ook actief zijn voor non-profit organisaties. Zo hebben zij de meest passende en waardevolle toepassingen, tips en tricks op rij gezet zodat we ons doel voor iedereen kunnen behalen; Wij willen voor iedereen het werken makkelijker maken.

Het aanbod aan Online Trainingen wordt maandelijks uitgebreid met nieuwe toepassingen of nieuwe updates op huidige toepassingen.

We staan altijd open voor extra toevoegingen, we houden daarom populaire diensten in de gaten en kunnen die ook toevoegen aan het aanbod. Heeft u zelf een suggestie of vragen? Dan horen we dat graag via onze chat (rechtsonder) of via het Contactformulier.

Wij willen ervoor zorgen dat iedereen op een betaalbare manier makkelijker kan werken met de meest gebruikte toepassingen. Zo is het werken leuker, makkelijker en sneller. Daarom bieden wij Microsoft 365 Online Trainingen aan van €750 voor slechts €49,99,- per deelnemer. Daarmee is het ons doel om met onze verdiepende lessen, support- en overige kosten van alle deelnemers te verlagen.

Met onze lage kosten en met ons gebruikersvriendelijk platform met de gerichte lessen hopen we voor zoveel mogelijk mensen het werken makkelijk te maken.

Bent u een stichting of vereniging? Dan komt u automatisch in aanmerking voor het non-profit programma van BeterinOffice. Dit betekent dat iedereen met het Lidmaatschap “BeterinOffice Professional voor Non-profit” recht heeft op onbeperkte toegang tot iedere training binnen het platform. Dit tegen het gereduceerde tarief van slechts €49,99 in plaats van €750.

U kunt het non-profit tarief aanvragen via onderstaande knop waar u zelf het aantal gebruikers kunt bepalen en gemakkelijk de afhandeling via iDeal of via facturatie laat verlopen. Heeft u vragen of ondersteuning hierbij nodig dan helpen we graag, we zijn via de chat rechtsonder direct te bereiken of via het Contactformulier.

Hieronder is het overzicht met veel gestelde vragen te vinden. Mocht uw vraag er niet tussen staan dan helpen we natuurlijk graag. U kunt contact opnemen via ons Contactformulier of via de chat rechtsonder, we helpen graag.

[select-faq faq_id=’968′]
[select-faq faq_id=’1859′]
[select-faq faq_id=’2681′]
[select-faq faq_id=’2683′]

Voor non-profit organisaties hebben we een kosteloos trainingsprogramma gemaakt. Hierin bieden we bieden met het soms ingewikkelde validatieproces van verschillende diensten.

Via de Trainingspagina Aanmelden TechSoup IT-donaties voor Non-profit kunt u de gratis ondersteuning gebruiken.

Daarnaast hebben we extra informatie over de Office 365 licenties, de keuze op licentiesoort kan een ingewikkelde en belangrijke beslissing zijn. Via onze Office 365 voor non-profit licentie pagina leggen we meer uit over de beschikbare licenties

Training, begeleiding, advies en inrichting op locatie is via BeterinOffice ook beschikbaar tegen korting voor non-profit organisaties. Laat uw gegevens achter via het Contactformulier en we nemen graag contact op om alle beschikbare sessies en kortingen toe te lichten.

© Copyright 2022 - BeterinOffice