• LOGIN
  • Geen producten in je winkelmand.

SharePoint online training

696 INGESCHREVEN STUDENTEN

Bij de SharePoint Online training leer je meer over deze toepassing waarmee de gehele organisatie data en bestanden kan toevoegen, delen en vinden. Voor veel gebruikers kan SharePoint erg ingewikkeld zijn. Leer nu snel en makkelijk werken met SharePoint zonder dat het te technisch wordt. Al onze trainingen zijn makkelijk te volgen en zijn niet ingewikkeld. Leer bijvoorbeeld hoe je makkelijk bestanden deelt met je collega’s of kijk hoe je een SharePoint site aanmaakt voor jouw project of team.

Makkelijk werken met de SharePoint online training

SharePoint Online is een toepassing binnen Office 365 die veel voordeel kan opleveren wanneer deze juist is ingericht en op een goede manier wordt gebruikt. Via SharePoint online kunnen werknemers sites maken om makkelijk documenten en informatie te delen met collega’s, partners en klanten.

SharePoint online voor beheerders

Bij de inrichting en het beheer van SharePoint Online is ontzettend veel mogelijk. Dit kan ervoor zorgen dat jij behoefte hebt aan aanvullende informatie of ondersteuning van een specialist. Heb jij vragen over de inrichting van SharePoint, Microsoft Teams of een andere Office 365 toepassing? Vraag het een van onze specialisten via de chat of support. Heb je vragen over het cursusaanbod of wil je toch liever een training op locatie? Laat het ons weten via de chat of bel ons op 085 06 09 200.

Lees meer
Lees minder

Curriculum Training
START VIA DE KNOP RECHTSBOVEN

Introductie
Hoe kom je bij Sharepoint 00:01:00
Het startscherm van Sharepoint 00:01:00
Werken met SharePoint Online
Bestanden delen vanuit Sharepoint 00:01:00
Synchroniseren vanuit Sharepoint 00:02:00
Documenten verplaatsen in Sharepoint 00:01:00
Zoekfunctie in Sharepoint 00:01:00
Versiegeschiedenis vanuit Sharepoint 00:01:00
Waarschuwingen op een document 00:01:00
Tip!
Documenten openen op office lokaal 00:01:00
Einde Training 00:00:00
KLIK HIER OM TE STARTEN
  • Professional
  • ONBEPERKT TOEGANG

Meer Trainin1gen

© Copyright 2022 - BeterinOffice