• LOGIN
  • Geen producten in je winkelmand.

SharePoint online training

692 INGESCHREVEN STUDENTEN

Bij de SharePoint Online training leer je meer over deze toepassing waarmee de gehele organisatie data en bestanden kan toevoegen, delen en vinden. Voor veel gebruikers kan SharePoint erg ingewikkeld zijn. Leer nu snel en makkelijk werken met SharePoint zonder dat het te technisch wordt. Al onze trainingen zijn makkelijk te volgen en zijn niet ingewikkeld. Leer bijvoorbeeld hoe je makkelijk bestanden deelt met je collega’s of kijk hoe je een SharePoint site aanmaakt voor jouw project of team.

Makkelijk werken met de SharePoint online training

SharePoint Online is een toepassing binnen Office 365 die veel voordeel kan opleveren wanneer deze juist is ingericht en op een goede manier wordt gebruikt. Via SharePoint online kunnen werknemers sites maken om makkelijk documenten en informatie te delen met collega’s, partners en klanten.

SharePoint online voor beheerders

Bij de inrichting en het beheer van SharePoint Online is ontzettend veel mogelijk. Dit kan ervoor zorgen dat jij behoefte hebt aan aanvullende informatie of ondersteuning van een specialist. Heb jij vragen over de inrichting van SharePoint, Microsoft Teams of een andere Office 365 toepassing? Vraag het een van onze specialisten via de chat of support. Heb je vragen over het cursusaanbod of wil je toch liever een training op locatie? Laat het ons weten via de chat of bel ons op 085 06 09 200.

Lees meer
Lees minder

Curriculum Training
START VIA DE KNOP RECHTSBOVEN

Introductie
Introductie SharePoint Online 00:00:02
Werken met SharePoint Online
Starten met SharePoint 00:02:00
Sites, documentbibliotheken en synchroniseren 00:03:00
Makkelijk bestanden verplaatsen 00:02:00
Versiegeschiedenis – Altijd de juiste versie 00:03:00
Niet mailen, maar delen 00:02:00
Introductie inrichting
Rondleiding + keuzes inrichting 00:04:00
Tip!
Documenten direct openen in Office lokaal 00:02:00
Einde Training 00:00:00
KLIK HIER OM TE STARTEN
  • Professional
  • ONBEPERKT TOEGANG

Meer Trainingen

BeterinOffice

Met de lessen uit ons Online Trainingscentrum en met onze Microsoft Support kunt u makkelijker en nòg slimmer werken met uw Office, Office 365 en Windows toepassingen. Het is natuurlijk zonde om maar een klein gedeelte van de Microsoft toepassingen te gebruiken of om honderden euro’s uit te geven aan dure trainingen.

Wij willen voor iedereen het werken makkelijker maken

Laatst bijgewerkt

Office 365 licenties

top
© Copyright 2021 - BeterinOffice