• LOGIN
  • Geen producten in je winkelmand.

Office 365 training

Goed nieuws, de Office 365 training is toegevoegd aan het trainingscentrum, samen met een hele hoop andere cursussen. Extra betalen is niet nodig! Office 365 geeft toegang tot een aantal makkelijke en handige toepassingen die het (samen)werken makkelijker maken en veel tijdwinst opleveren.

Nieuwe training toegevoegd van Office 365

Wil jij je kennis bijspijkeren van Office 365 via een van de onderstaande trainingen? Onze trainers hebben hard gewerkt om het aanbod uit te breiden. Zo blijf je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en leer je snel nieuwe vaardigheden. In de trainingen worden alleen relevante onderwerpen van Office 365 behandeld. Bij BeterinOffice kan je tegen een laag tarief een effectieve training volgen van bijvoorbeeld Office 365 of een andere Microsoft training. De volgende trainingen zijn aan ons programma toegevoegd:

Nieuwsgierig naar meer?

Ben je nieuwsgierig naar welke mogelijkheden je nog meer hebt? Stuur een berichtje op onze website via de live chat of het contactformulier. Wil jij liever met een medewerker in gesprek komen? Dat kan uiteraard ook. Bel ons op 085 06 09 200, dan beantwoordt een van onze medewerkers al je vragen.

BeterinOffice

Met de lessen uit ons Online Trainingscentrum en met onze Microsoft Support kunt u makkelijker en nòg slimmer werken met uw Office, Office 365 en Windows toepassingen. Het is natuurlijk zonde om maar een klein gedeelte van de Microsoft toepassingen te gebruiken of om honderden euro’s uit te geven aan dure trainingen.

Wij willen voor iedereen het werken makkelijker maken

Laatst bijgewerkt

Office 365 licenties

top
© Copyright 2021 - BeterinOffice