• LOGIN
  • Geen producten in je winkelmand.

Microsoft To-Do

664 INGESCHREVEN STUDENTEN

Welkom bij de Training Microsoft To-Do.

Makkelijke takenlijstjes maken en gebruiken op ieder apparaat? Dan is Microsoft To-Do een tool die enorm gaat helpen! Microsoft To-Do zit standaard bij een gratis Microsoft account en bij Office365 accounts, dus vrijwel iedereen kan er gebruik van maken.

Wij zien dat To-Do zowel zakelijk als privé steeds mee gebruikt wordt. Dat komt door het makkelijke gebruik van deze toepassing > geen moeilijke instellingen of mogelijkheden! Daarnaast synchroniseert alles meteen met ieder apparaat, een takenlijst of boodschappenlijstje vergeten is er dus niet meer bij!

In deze korte maar krachtige training laten we zien hoe To-Do te gebruiken is. Na een kwartier kan je eigenlijk al meteen aan de slag. Mocht je na de training toch nog vragen hebben of Microsoft To-Do training op locatie willen, stuur ons dan een bericht. 

Veel succes!

Curriculum Training
START VIA DE KNOP RECHTSBOVEN

Introductie
Introductie Microsoft To-Do 00:01:00
Werken met Microsoft To-Do
Makkelijk een persoonlijke takenlijst maken 00:04:00
Takenlijst delen om samen te werken 00:02:00
Einde Training 00:00:00
KLIK HIER OM TE STARTEN
  • Professional
  • ONBEPERKT TOEGANG

Meer Trainingen

BeterinOffice

Met de lessen uit ons Online Trainingscentrum en met onze Microsoft Support kunt u makkelijker en nòg slimmer werken met uw Office, Office 365 en Windows toepassingen. Het is natuurlijk zonde om maar een klein gedeelte van de Microsoft toepassingen te gebruiken of om honderden euro’s uit te geven aan dure trainingen.

Wij willen voor iedereen het werken makkelijker maken

Laatst bijgewerkt

Office 365 licenties

top
© Copyright 2021 - BeterinOffice