• LOGIN
  • Geen producten in je winkelmand.

Welke lidmaatschappen heeft BeterinOffice?

BeterinOffice heeft 3 lidmaatschappen: Het gratis intro account, BeterinOffice Professional en BeterinOffice Professional voor Non-profit.

Iedereen kan zich inschrijven voor een gratis account, met dit account kan je deelnemen aan de Introductietraining BeterinOffice. In deze training wordt behandeld hoe ons trainingscentrum werkt en worden een aantal lessen gegeven zodat er een goed beeld ontstaat van ons Trainingcentrum. Na deze  introductie kan je met het volste vertrouwen ervoor kiezen om volwaardig deel te nemen aan BeterinOffice.

Met ‘BeterinOffice Professional’ en ‘BeterinOffice Professional voor Non-profit’ heb je een volwaardig account op ons platform . Hiermee heb je onbeperkt toegang tot iedere training die we hebben, geen restricties. Wanneer er nieuwe toepassingen verschijnen of updates worden doorgevoerd dan heb je automatisch toegang tot deze nieuwe lessen zodat je altijd op de hoogte bent van de laatste relevante tools en ontwikkelingen. Het verschil  zit enkel in prijs, deelnemers uit non-profit komen in aanmerking voor de korting.

22 december 2018
© Copyright 2021 - BeterinOffice