• LOGIN
  • Geen producten in je winkelmand.

Welke Office versie heb ik?

Het is natuurlijk handig om te weten welke Office versie op uw computer draait, zo volgt u altijd de juist training. Er zitten namelijk wat verschillen in de verschillende Office-licenties. Onderstaand leggen we stapsgewijs uit hoe u uw versie kan controleren:

  1. Open een Office-toepassing zoals PowerPoint of Word
  2. Klik linksboven op ‘Bestand’
  3. Klik linksonder op ‘Account’
  4. Onder ‘Productgegevens’ ziet u uw Office versie

 

 

Wanneer u gebruik maakt van Office via Office 365 (als in bovenstaand voorbeeld) dan kunt u ervan uitgaan dat u de meest recente versie heeft. De meeste Office 365-gebruikers zijn namelijk met de laatste updates al over naar Office 2019. Daarnaast is het verschil ook nog te herkennen aan de lay-out. Office 2019 ziet er net wat anders uit dan Office 2016. Onderstaand vindt u daar voorbeelden van.

Office 2016

Office 2019

 

Heeft u toch nog vragen of wilt u meer informatie over onze Online Trainingscentrum? Stuur ons dan hieronder een bericht of gebruik onze chat rechtsonder, ons team staat voor u klaar.

Stuur ons een bericht

BeterinOffice

Met de lessen uit ons Online Trainingscentrum en met onze Microsoft Support kunt u makkelijker en nòg slimmer werken met uw Office, Office 365 en Windows toepassingen. Het is natuurlijk zonde om maar een klein gedeelte van de Microsoft toepassingen te gebruiken of om honderden euro’s uit te geven aan dure trainingen.

Wij willen voor iedereen het werken makkelijker maken

Laatst bijgewerkt

Start vandaag:

top
© Copyright 2022 - BeterinOffice