• LOGIN
  • Geen producten in je winkelmand.

Training Outlook 2019

De nieuwe Training Outlook 2019 is Online

Met Outlook 2019 kan veel meer dan enkel een mailtje versturen. Outlook is één van de meest gebruikte Office programma’s. Tegelijkertijd is Outlook één van de Office programma’s waarvan het minste wordt gebruikt en dat is zonde! Outlook bevat enorm veel slimme en waardevolle toepassingen. Hiermee kan aanzienlijk tijd worden bespaard en kan het werken makkelijker. Je kan hierbij denken aan aan standaard berichten instellen zoals afspraakbevestigingen of uitnodigingen, alle meestgebruikte acties met 1 druk op de knop, slim zoeken door alle items etc. In deze training komen ze allemaal voorbij.

Aan het einde van deze training hebben we ook Tips & Tricks toegevoegd. Deze gaan wat dieper in op functionaliteiten maar we raden deze echt aan. Hier behandelen we functionaliteiten die het werken makkelijker maken. Vooral FindTime is enorm handig als datumprikker!

Mocht je na de training toch nog vragen hebben of Outlook 2019 training op locatie willen, stuur ons dan een bericht.

Klik hier en start met de Training Outlook 2019.

Wilt u meer informatie over onze online Trainingscentrum? Stuur ons dan hieronder een bericht of gebruik onze chat rechtsonder, onze medewerkers staan voor u klaar.

 

Stuur ons een bericht

BeterinOffice

Met de lessen uit ons Online Trainingscentrum en met onze Microsoft Support kunt u makkelijker en nòg slimmer werken met uw Office, Office 365 en Windows toepassingen. Het is natuurlijk zonde om maar een klein gedeelte van de Microsoft toepassingen te gebruiken of om honderden euro’s uit te geven aan dure trainingen.

Wij willen voor iedereen het werken makkelijker maken

Laatst bijgewerkt

Office 365 licenties

top
© Copyright 2021 - BeterinOffice