• LOGIN
  • Geen producten in je winkelmand.

Voordelige Online Training voor leden SOCIALware

Waarschijnlijk bent u al bekend met SOCIALware, zij leveren al een hele tijd IT-donatieprogramma’s voor VZW’s. Het donatieprogramma richt zich vooral op licenties en diensten maar sinds kort is daar Online Training bijgekomen.

Binnen het bekende donatieprogramma vallen bekende licenties en diensten van grote technologische bedrijven als Microsoft, Google, Adobe en meer. Maar wat houden deze programma’s allemaal in en wat kan je ermee? Verdere ondersteuning op deze licenties en diensten waren nog niet beschikbaar binnen het kortingsprogramma en dat kan soms enorm dure supportkosten of trainingskosten als gevolg hebben. Daarom hebben SOCIALware en BeterinOffice samen een platform beschikbaar gemaakt met goede, gerichte en betaalbare training.

BeterinOffice Online Training

Vanaf januari 2019 bieden we samen met SOCIALware al onze online trainingen aan met korting voor VZW’s. Dit betekent dat VZW’s onbeperkt gebruik kunnen maken van het BeterinOffice Trainingscentrum voor maar €5,- per maand per deelnemer. Dit platform blijven we updaten met toepassingen die voorkomen in het SOCIALware donatieprogramma.

Wij willen samen ervoor zorgen dat iedereen uit VZW’s op een betaalbare manier makkelijker kan werken met beschikbare IT-diensten. Zo is het werken leuker, makkelijker en sneller. Daarnaast proberen we met onze verdiepende en gerichte lessen “support- en overige IT-kosten” steeds meer te verlagen.

Meer informatie over de Online Trainingen voor VZW’s? Klik dan hier of stuur ons een bericht

 

Stuur ons een bericht

© Copyright 2019 - BeterinOffice