• LOGIN
  • Geen producten in je winkelmand.

Voordelige Online Training voor leden TechSoup Nederland

Vanaf januari 2019 bieden TechSoup en BeterinOffice alle trainingen over Office, Office 365 en Windows in het Online Trainingscentrum aan met korting voor Non-profit organisaties. TechSoup leden kunnen onbeperkt gebruik maken van het BeterinOffice Trainingscentrum voor maar €5,- per maand per deelnemer. Dit platform blijven we updaten met toepassingen die voorkomen in het TechSoup donatieprogramma.

Wij willen samen ervoor zorgen dat iedereen op een betaalbare manier makkelijker kan werken met beschikbare IT-diensten. Zo is het werken leuker, makkelijker en sneller. Daarnaast proberen we met onze verdiepende en gerichte lessen “support- en overige IT-kosten” steeds meer te verlagen.

Klik hier voor het overzicht van al onze trainingen.

Meer informatie over het non-profit aanbod van BeterinOffice en TechSoup? Klik dan hier
Voor meer informatie over TechSoup Training kunt u ons een bericht sturen via de chat of het contactformulier hieronder.

 

Stuur ons een bericht

BeterinOffice

Met de lessen uit ons Online Trainingscentrum en met onze Microsoft Support kunt u makkelijker en nòg slimmer werken met uw Office, Office 365 en Windows toepassingen. Het is natuurlijk zonde om maar een klein gedeelte van de Microsoft toepassingen te gebruiken of om honderden euro’s uit te geven aan dure trainingen.

Wij willen voor iedereen het werken makkelijker maken

Laatst bijgewerkt

Start vandaag:

top
© Copyright 2022 - BeterinOffice