• LOGIN
  • Geen producten in je winkelmand.

Training Word 2019

De eerste Office 2019 Training is online Word 2019 !

Ook in Office 2019 is Word is misschien wel één van de meest gebruikte Office toepassingen. Toch zien we erg vaak dat lang niet alles wordt gebruikt waarmee het werken makkelijker of sneller kan. Denk bijvoorbeeld aan verzenden als PDF zonder ergens eerst een PDF te moeten opslaan of gebruik maken van het Klembord zodat meerdere zaken tegelijkertijd gekopieerd en geplakt kunnen worden. In deze training gaan we laten zien hoe je het beste kan omgaan met de waardevolste functionaliteiten van Word.

De meeste mensen die Office 365 gebruiken zijn met de laatste updates al over naar Office 2019. De versies van Office 2019 en Office 2016 lijken erg op elkaar maar verschillen op enkele gebieden, dit laten we natuurlijk in deze training zien. Met alle lessen van deze Word 2019 Training zijn wij van mening dat het werken veel makkelijker gaat.

Aan het einde van deze training hebben we nog wat Tips & Tricks toegevoegd. Dit zijn functies die echt van waarde kunnen zijn.

Klik hier en start met de Training Word 2019.

Wilt u meer informatie over onze online Trainingscentrum? Stuur ons dan hieronder een bericht of gebruik onze chat rechtsonder, onze medewerkers staan voor u klaar.

Stuur ons een bericht

© Copyright 2019 - BeterinOffice