• LOGIN
  • Geen producten in je winkelmand.

Office Training op locatie

Wij bieden naast ons Online Trainingscentrum de mogelijkheid voor persoonlijke BeterinOffice Office training en verdieping op locatie. Onze Office Trainers hebben jaren ervaring en zijn dagelijks bezig met het trainen van Office gebruikers. Aan iedere training gaat een inventarisatie vooraf, zo formuleren we een duidelijk scenario. Hierdoor kunnen we gericht trainen op relevante punten. Zo behalen we het beste resultaat en uiteindelijk ons doel: ‘Het werken makkelijker maken’.

Door de trainingen van BeterinOffice worden Office en/of Office365 gebruikers meer tevreden over het gebruik van hun apparaten en licenties. Daarnaast wordt het rendement op IT-investeringen geoptimaliseerd en wordt er inzicht geboden op waardevolle toepassingen.

Mocht je naar aanleiding van deze blog vragen hebben, stuur ons dan een bericht. Wij helpen graag.

Wilt u meer informatie over onze online Trainingscentrum? Stuur ons dan hieronder een bericht of gebruik onze chat rechtsonder, onze medewerkers staan voor u klaar.

 

Stuur ons een bericht

BeterinOffice

Met de lessen uit ons Online Trainingscentrum en met onze Microsoft Support kunt u makkelijker en nòg slimmer werken met uw Office, Office 365 en Windows toepassingen. Het is natuurlijk zonde om maar een klein gedeelte van de Microsoft toepassingen te gebruiken of om honderden euro’s uit te geven aan dure trainingen.

Wij willen voor iedereen het werken makkelijker maken

Laatst bijgewerkt

Office 365 licenties

top
© Copyright 2021 - BeterinOffice