• LOGIN
  • Geen producten in je winkelmand.

Office 365 licenties met korting

Wij krijgen steeds vaker de vraag of we ook ‘voordeligere’ licenties leveren. Het is natuurlijk zonde om teveel te betalen voor licenties, daarom hebben we alle Office 365 licenties beschikbaar gemaakt met een continue, maandelijkse korting.

Licenties, hardware, IT-ondersteuning en IT-training zijn kostbaar. Toch zijn dit belangrijke onderdelen voor een succesvolle organisatie, zeker vandaag de dag. Door ons netwerk en de trainers van BeterinOffice bieden we voordelige Office, Office 365 en Windows trainingen. Sinds kort hebben we dit ook kunnen uitbreiden naar licenties.

Zowel de commerciële als de non-profit licenties zijn tegen een lager, maandelijks tarief beschikbaar. We hebben de commerciële licenties al in onze shop geplaatst. De licenties zijn exact hetzelfde en wij verzorgen dat alles over wordt gezet op de korting. Het enige wat verandert is dus de maandelijkse factuur. We hopen zo voor iedereen niet alleen te besparen op trainings- maar ook op licentiekosten.

Nieuwsgierig naar de licenties en de prijzen? Klik dan hier en bezoek ons licentieoverzicht.

Mocht je er niet helemaal uitkomen of heb je vragen over de inhoud van de licenties? Stuur ons via het contactformulier hieronder, onze licentiespecialisten helpen graag.

 

Stuur ons een bericht

BeterinOffice

Met de lessen uit ons Online Trainingscentrum en met onze Microsoft Support kunt u makkelijker en nòg slimmer werken met uw Office, Office 365 en Windows toepassingen. Het is natuurlijk zonde om maar een klein gedeelte van de Microsoft toepassingen te gebruiken of om honderden euro’s uit te geven aan dure trainingen.

Wij willen voor iedereen het werken makkelijker maken

Laatst bijgewerkt

Office 365 licenties

top
© Copyright 2021 - BeterinOffice