• LOGIN
  • Geen producten in je winkelmand.

Microsoft Office 365 Support

Sinds vandaag leveren onze Office specialisten ook Support/Ondersteuning voor iedereen die vragen heeft over zijn/haar Microsoft Toepassingen. Dit doen we via ons nieuw kennisplatform die te vinden is via deze link. Onze Microsoft Support kost niets extra’s voor onze leden, zo hopen we iedereen te helpen en Supportkosten te besparen.

Het kan natuurlijk voorkomen dat er vragen of problemen ontstaan naar aanleiding van het gebruik van Microsoft toepassingen. Het is dan vaak lastig om meteen het juiste antwoord of de juiste hulp te vinden. Daarnaast kan de juist hulp aardig duur zijn, denk aan ICT-bedrijven die helpen met een vaak hoog uurtarief. Dit is een veelvoorkomende vraag die we gemakkelijk en graag kunnen oplossen.

De Microsoft specialisten van ons supportteam zijn continue bezig met het optimaliseren van ons online trainingscentrum maar hebben daarnaast ook nog tijd om mensen te helpen. Dit gaat nu meestal via de mail of via de chat. Daarom hebben we sinds kort een kennisplatform gemaakt waarin iedereen zijn/haar vraag kan stellen. Wij geven hier zo snel mogelijk antwoord op waarna de vraag en antwoord beiden terug zijn te vinden. Zo kunnen vragen ook worden opgelost door enkel het zoeken door onze database. Mocht het gezochte antwoord er niet tussen staan dan staan onze specialisten klaar om te helpen.

Mocht je naar aanleiding van deze blog vragen hebben, stuur ons dan een bericht. Wij helpen graag.

Wilt u meer informatie over onze Trainingen of Microsoft Support? Stuur ons dan hieronder een bericht of gebruik onze chat rechtsonder.

 

Stuur ons een bericht

BeterinOffice

Met de lessen uit ons Online Trainingscentrum en met onze Microsoft Support kunt u makkelijker en nòg slimmer werken met uw Office, Office 365 en Windows toepassingen. Het is natuurlijk zonde om maar een klein gedeelte van de Microsoft toepassingen te gebruiken of om honderden euro’s uit te geven aan dure trainingen.

Wij willen voor iedereen het werken makkelijker maken

Laatst bijgewerkt

Office 365 licenties

top
© Copyright 2021 - BeterinOffice