• LOGIN
  • Geen producten in je winkelmand.

Makkelijker werken met Windows 10

Bijna iedereen die een laptop heeft maakt gebruik van Windows. Uit de praktijk hebben we geleerd dat Windows 10 vrijwel de standaard begint te worden waar de meeste mensen en organisaties Windows 8 hebben overgeslagen door verschillende redenen. Windows 10 heeft in ieder geval weer een vertrouwde Windows-knop met menu links onderin die veel mensen prettig vinden.

Daarnaast heeft Microsoft intelligente tools in Windows 10 gestopt waar iedereen voordeel uit kan halen. Helaas is vrijwel niemand op de hoogte van al deze makkelijke toepassingen wat echt zonde is! Mede om die reden hebben we een aparte Windows training gemaakt waar we in 11 lessen laten zien hij het systeem voor jou het beste kan werken.

In deze korte maar krachtige training laten we zien hoe deze toepassing het beste te gebruiken is. Mocht je over deze of  andere trainingen vragen hebben, stuur ons dan een bericht.

Klik hier om naar de Training te gaan.

 

Stuur ons een bericht

BeterinOffice

Met de lessen uit ons Online Trainingscentrum en met onze Microsoft Support kunt u makkelijker en nòg slimmer werken met uw Office, Office 365 en Windows toepassingen. Het is natuurlijk zonde om maar een klein gedeelte van de Microsoft toepassingen te gebruiken of om honderden euro’s uit te geven aan dure trainingen.

Wij willen voor iedereen het werken makkelijker maken

Laatst bijgewerkt

Office 365 licenties

top
© Copyright 2021 - BeterinOffice