• LOGIN
  • Geen producten in je winkelmand.

BeterinOffice Online Office Training

Het is natuurlijk zonde om maar een klein gedeelte van Office te gebruiken of om honderden euro’s uit te geven aan dure trainingen. Daarom zijn wij er.

BeterinOffice.nl is ontstaan uit een groepje Office Specialisten en Trainers die op een toegankelijke en makkelijke manier de meest waardevolle toepassingen, tips en tricks op rij hebben gezet.

Gebaseerd op de aanwezige praktijkervaring zijn alle lessen samengesteld op verschillende niveau’s. Zo heeft iedereen zijn of haar meest passende lessen en is er voor iedereen ruimte om uit te groeien naar Expert!

BeterinOffice.nl heeft een gemakkelijke vorm van Lidmaatschap, 1 voor alles. Dit betekent dat iedereen met het Lidmaatschap “Professional” recht heeft op onbeperkte toegang tot iedere training binnen het platform.
Het Trainingscentrum wordt daarnaast ook geüpdatet bij nieuwe Office versies of Office toepassingen zodat u altijd op de hoogte bent van de laatste ontwikkelingen.

Wilt u meer informatie over onze online Trainingscentrum? Stuur ons dan hieronder een bericht of gebruik onze chat rechtsonder, onze medewerkers staan voor u klaar.

Stuur ons een bericht

BeterinOffice

Met de lessen uit ons Online Trainingscentrum en met onze Microsoft Support kunt u makkelijker en nòg slimmer werken met uw Office, Office 365 en Windows toepassingen. Het is natuurlijk zonde om maar een klein gedeelte van de Microsoft toepassingen te gebruiken of om honderden euro’s uit te geven aan dure trainingen.

Wij willen voor iedereen het werken makkelijker maken

Laatst bijgewerkt

Start vandaag:

top
© Copyright 2022 - BeterinOffice